Home

Kontakt

Home

Kontakt

Gratis levering i Storbritannien over £70
Worldwide Shipping
10 £ rabat for nye abonnenter
Over 140 5-stjernede anmeldelser

Gratis levering i Storbritannien Over £70 | Verdensomspændende forsendelse | £10 i rabat for nye abonnenter | Over 140 5-stjernede anmeldelser

Privatlivspolitik

Bemærkning om fortrolighed på webstedet - I overensstemmelse med GDPR databehandlingsloven i EU.
  1. INDLEDNING

Denne fortrolighedserklæring giver dig oplysninger om, hvordan vi indsamler og behandler dine personlige data gennem din brug af vores websted https://classiccarbs.co.uk

Ved at give os dine data, garanterer du os, at du er over 13 år.

Classic Carbs UK Ltd er dataansvarlig, og vi er ansvarlige for dine personlige data (omtalt som "vi", "os" eller "vores" i denne fortrolighedserklæring).

Kontakt Detaljer:
Classic Carbs UK Ltd
Værksted 2, enhed 19,
Premier Partnership Estate
Leys vej
Brierley Hill
West Midlands
DY5 3UP
Storbritannien

Fulde navn på den juridiske enhed: Classic Carbs UK Ltd.

Email adresse: [e-mail beskyttet]

Det er meget vigtigt, at de oplysninger, vi holder om dig, er præcise og opdaterede. Lad os vide, om dine personlige oplysninger ændres ved at sende os en e-mail til [e-mail beskyttet]

  1. HVILKE DATA INDAMLER VI OM DIG, TIL HVILKE FORMÅL OG PÅ HVILKEN GRUND VI BEHANDLER DET (Personlige data betyder enhver information, der er i stand til at identificere en person. Den omfatter ikke anonymiserede data.)
Vi kan behandle følgende kategorier af personoplysninger om dig:
Følsomme data

Vi indsamler ikke nogen følsomme data om dig. Følsomme data refererer til data, der indeholder detaljer om din race eller etnicitet, religiøse eller filosofiske overbevisninger, sexliv, seksuel orientering, politiske meninger, fagforeningsmedlemskab, information om dit helbred og de genetiske og biometriske data. Vi indsamler ikke nogen information om kriminelle overbevisninger og lovovertrædelser.

Hvor vi er forpligtet til at indsamle personoplysninger ved lov eller i henhold til kontrakten mellem os, og du ikke giver os oplysningerne, når det bliver bedt om det, kan vi muligvis ikke udføre kontrakten (for eksempel at levere varer eller tjenesteydelser til dig). Hvis du ikke giver os de ønskede data, må vi muligvis annullere et produkt eller en tjeneste, du har bestilt, men hvis vi gør det, vil vi give dig besked på det tidspunkt.

Vi bruger kun dine personlige data til det formål, det blev indsamlet til eller et rimeligt kompatibelt formål, hvis det er nødvendigt. Hvis vi skal bruge dine oplysninger til et uafhængigt nyt formål, vil vi lade dig vide og forklare de juridiske grunde til behandling.

Vi kan behandle dine personlige data uden din viden eller samtykke, hvor dette er påkrævet eller lovligt tilladt.

  1. HVORDAN VI SAMLER DINE PERSONLIGE DATA

Vi kan indsamle data om dig ved at give dataene direkte til os (for eksempel ved at udfylde formularer på vores hjemmeside eller ved at sende os e-mails). Vi kan automatisk indsamle visse data fra dig, når du bruger vores hjemmeside ved hjælp af cookies og lignende teknologier. Se vores cookie politik for flere detaljer om dette: https://classiccarbs.co.uk/cookie-policy.

Vi kan modtage data fra tredjeparter som f.eks. Analytics-udbydere som Google baseret uden for EU, reklametjenester som f.eks. Facebook baseret uden for EU, såsom søgeleverandører som Google baseret uden for EU, leverandører af tekniske, betalings- og leveringsservice , såsom data mæglere eller aggregatorer.

Vi kan også modtage data fra offentligt tilgængelige kilder som Company House og Electoral Register baseret i EU.

  1. MARKEDSKOMMUNIKATIONER

Vores lovlige grundlag for at behandle dine personlige data for at sende dig marketing kommunikation er enten dit samtykke eller vores legitime interesser (nemlig at vokse vores forretning).

I henhold til reglerne om beskyttelse af personlige oplysninger og elektroniske kommunikationer kan vi sende dig markedsføringskommunikation fra os, hvis (i) du har købt eller bedt om oplysninger fra os om vores varer eller tjenester eller (ii) du accepterede at modtage marketingkommunikation, og i hvert fald du har ikke valgt at modtage sådanne meddelelser siden. I henhold til disse regler kan vi, hvis du er et aktieselskab, sende dig marketing e-mails uden dit samtykke. Du kan dog altid afvige fra at modtage marketing e-mails fra os til enhver tid.

Før vi deler dine personlige oplysninger med tredjepart til eget markedsføringsformål, får vi Deres udtrykkelige samtykke.
Du kan til enhver tid bede os eller tredjeparter om at stoppe med at sende dig marketingmeddelelser til enhver tid ved at følge opt-out-linkene på enhver marketingbesked, der sendes til dig.

Hvis du afventer at modtage marketing kommunikation, gælder denne opt-out ikke for personlige data, der leveres som følge af andre transaktioner, såsom køb, garantiregistreringer mv.

  1. OPFINDELSER AF DINE PERSONOPLYSNINGER
Vi må muligvis dele dine personlige data med parterne nedenfor:
Vi kræver alle tredjeparter, til hvem vi overfører dine data for at respektere sikkerheden for dine personlige data og behandle det i overensstemmelse med loven. Vi tillader kun sådanne tredjeparter at behandle dine personlige oplysninger til specifikke formål og i overensstemmelse med vores instruktioner.
  1. INTERNATIONAL OVERFØRSEL – HVIS OVERFØRSEL UD AF EØS FINDER

Lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA) tilbyder ikke altid de samme beskyttelsesniveauer for dine personoplysninger, så europæisk lov har forbudt overførsel af personoplysninger uden for EØS, medmindre overførslen opfylder visse kriterier.

Visse af vores tredjeparts tjenesteudbydere er baseret uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), så deres behandling af dine personoplysninger vil indebære overførsel af data uden for EØS.

Når vi overfører dine personlige data ud af EØS, gør vi vores bedste for at sikre en tilsvarende grad af sikkerhed for data ved at sikre, at mindst en af ​​følgende sikkerhedsforanstaltninger er på plads:

Hvis ingen af ​​ovennævnte sikkerhedsforanstaltninger er tilgængelige, kan vi anmode om dit udtrykkelige samtykke til den specifikke overførsel. Du har ret til at tilbagekalde dette samtykke til enhver tid.
  1. DATA SIKKERHED

Vi har indført sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige data bliver ved et uheld tabt, brugt, ændret, afsløret eller fået adgang uden tilladelse. Vi giver også adgang til dine personoplysninger kun til de ansatte og partnere, der har en virksomhed, nødt til at kende sådanne data. De behandler kun dine personlige oplysninger på vores vejledning, og de skal holde det fortroligt.

Vi har procedurer til rådighed for at håndtere enhver formodning om brud på personoplysninger, og vi meddeler dig og enhver lovpligtig overtrædelse, hvis vi er lovligt forpligtet til.

  1. DATA RETENTION

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at opfylde de formål, vi indsamlede det for, herunder med det formål at opfylde eventuelle juridiske, regnskabsmæssige eller rapporterende krav.

Når vi beslutter, hvad den rette tid er at holde dataene for, så ser vi på mængden, naturen og følsomheden, den potentielle risiko for skade ved uautoriseret brug eller offentliggørelse, forarbejdningsformål, hvis disse kan opnås på andre måder og juridiske krav.
I skattelovgivning kræver loven os at holde grundlæggende oplysninger om vores kunder (herunder Kontakt, Identitet, Finans og Transaktionsdata) i seks år, efter at de holder op med at være kunder.

Under visse omstændigheder kan vi anonymisere dine personlige data til forskning eller statistiske formål, i hvilket tilfælde vi kan bruge disse oplysninger på ubestemt tid uden yderligere varsel til dig.

  1. DINE RETTIGHEDER

I henhold til databeskyttelseslovgivningen har du rettigheder i forbindelse med dine personlige data, som omfatter retten til at anmode om adgang, rettelse, sletning, begrænsning, overførsel, indsigelse mod behandling, overførbarhed af data og (hvor det lovlige behandlingsgrundlag er samtykke) til trække samtykke tilbage.

Du kan se mere om disse rettigheder på:
https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/
Hvis du ønsker at udøve nogen af ​​ovenstående rettigheder, bedes du kontakte os på [e-mail beskyttet]. Du skal ikke betale et gebyr for at få adgang til dine personlige data (eller for at udøve nogen af ​​de andre rettigheder). Vi kan dog opkræve et rimeligt gebyr, hvis din anmodning er klart ubegrundet, gentagen eller overdreven eller nægter at efterkomme din anmodning under disse omstændigheder.

Vi må muligvis anmode om specifikke oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og sikre din ret til at få adgang til dine personlige data (eller til at udøve dine andre rettigheder). Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at personoplysninger ikke bliver videregivet til nogen, der ikke har ret til at modtage den. Vi kan også kontakte dig for at bede dig om yderligere oplysninger i forbindelse med din anmodning om at fremskynde vores svar.

Vi forsøger at reagere på alle legitime anmodninger inden for en måned. Lejlighedsvis kan det tage os længere end en måned, hvis din anmodning er særlig kompleks, eller du har lavet en række anmodninger. I dette tilfælde meddeler vi dig.

Hvis du ikke er tilfreds med noget aspekt af, hvordan vi indsamler og bruger dine data, har du ret til at klage til Information Commissioner's Office (ICO), den britiske tilsynsmyndighed for databeskyttelsesspørgsmål (www.ico.org.uk). Vi vil være taknemmelige, hvis du vil kontakte os først, hvis du har en klage, så vi kan prøve at løse den for dig.

  1. TREDJEPART VENSTRE

Denne hjemmeside kan indeholde links til tredjepartswebsites, plug-ins og applikationer. Hvis du klikker på disse links eller aktiverer disse forbindelser, kan det tillades tredjepart at indsamle eller dele data om dig. Vi kontrollerer ikke disse tredjepartswebsteder og er ikke ansvarlige for deres personoplysninger. Når du forlader vores hjemmeside, opfordrer vi dig til at læse privatlivsbekendtgørelsen for hvert websted, du besøger.

  1. COOKIES

Du kan indstille din browser til at afvise alle eller nogle browsercookies eller til at advare dig, når hjemmesider indstiller eller får adgang til cookies. Hvis du deaktiverer eller nægter cookies, skal du være opmærksom på, at nogle dele af denne hjemmeside kan blive utilgængelige eller ikke fungere korrekt. For mere information om de cookies, vi bruger, se venligst https://classiccarbs.co.uk/cookie-policy

SKIFT MEDDELELSE:
Som med alle vores administrative og juridiske meddelelsessider kan indholdet på denne side og vil ændre sig over tid. Derfor kan denne side læse anderledes end dit næste besøg. Disse ændringer er nødvendige og udføres af ClassicCarbs.co.uk for at beskytte både dig og vores ClassicCarbs.co.uk hjemmeside. Hvis denne side er vigtig for dig, skal du kontrollere tilbage ofte, da der ikke gives nogen anden meddelelse om ændret indhold enten før eller efter ændringen træder i kraft.

SPØRGSMÅL / KOMMENTARER / BETINGELSER:
Du kan også besøge www.allaboutcookies.org (...eller https://www.aboutcookies.org/ ) for mere information om cookies, herunder hvordan du sletter alle vores cookies fra din browser, efter du forlader vores side.

Hvis du har spørgsmål om indholdet på denne side eller bare ønsker at nå os af en anden grund, kan du gøre det ved at følge dette link:
https://classiccarbs.co.uk/contact-us